• Slide1.jpg
  • Slide2.jpg
  • Slide3.jpg

 продукти за крави

ПРОДУКТИ ЗА КРАВИ

 продукти за крави

ПРОДУКТИ ЗА ОВЦЕ И КОЗИ

 

 продукти за птици

ПРОДУКТИ ЗА ПТИЦИ

 

 продукти за свине

ПРОДУКТИ ЗА СВИНЕ

 

За Селект Нютришън ООД

Селект Нютришън ООД е водещият доставчик на качествени продукти, съоръжения и услуги в областта на млечното говедовъдство. Макар и млада фирма, нашата решителност и всеотдайност към успеха на млечните ферми и нашите партньори ни превърнаха в лидера на българския пазар. Наша цел е да Ви помогнем да реализирате целия потенциал на Вашите животни чрез професионална грижа за тяхното здраве, удобство и производителни качества.

Това, което ни различава от всички останали в бранша, е фактът, че ние сме Ваши колеги и приятели – фермери и специалисти. Проблемите и предизвикателствата, пред които всекидневно сте изправени, са същите, които ни накараха да потърсим най-качествените продукти за хранене на крави и телета, решения за доене и оптимална жизнена среда на животните, управление на бизнеса, цялостен мениджмънт на стадото и хигиената и много други.

Нашето желание е да бъдем мост между модерните практики и технологии и фермите на нашите клиенти. Нашите международни партньори са подбрани така, че да спомогнат за успеха на млечния бизнес.

Всичко, което Ви предлагаме, е изпробвано в десетки водещи ферми в България, както и на хиляди ферми в Европа и САЩ. Горди сме, че през последните десет години сме част от успеха на нашите клиенти и приятели. Техните отзиви са най-добрата реклама и удовлетворение от добре свършената работа и постигнатите резултати.

Нашата философия винаги е била да бъдем близо до Вас – не просто търговци, а партньори в общия ни бизнес. Ето защо, целта ни е да предложим най-добрия продукт в съчетание с навременно отзоваване и консултация при всяко Ваше предизвикателство. Вярваме, че заедно ще продължим традицията на успеха.