BEWITAL Agri

Logo BEWITAL agriBEWITAL Agri е международна компания, базирана в Münsterland, Западна Германия. Дългогодишният й опит в областта на протектираните храни гарантира най-съвременни качествени продукти.

Компанията предлага на клиентите си оптимален пакет - сертифицирани продукти, изключително качество и иновативни решения. Гамата включва както чисти мазнини, така и специализирани продукти (аминокиселини, хлорин-хлорид и т.н.) с целенасочено действие върху здравето и продуктивността на животните.

От основаването си през 1963 г., BEWITAL Аgri поставя акцент върху ключовите елементи в отглеждането на животни. 45% от продуктите се продават в Германия, а останалите 55% в над 30 страни по цял свят. Независимо от размера на корпорацията и нейните глобални операции, компанията успешно запазва независимия си статут на семеен бизнес в региона Мюнстерланд.

BEWITAL Аgri е лидер по отношение на научните изследвания в използването на мазнини в животинските храни, използвайки специална технология на охлаждане чрез впръскване. Тя позволява да се произвеждат мазнини в много фин прах, който е лесно разградим и изключително ефикасен. Именно тази технология прави продуктите на фирмата изключително усвоими и ефикасни.

Отделът на BEWITAL Аgri за разработване на продукти работи в тясно сътрудничество с изследователски институти в областта на храненето на животните. Целта е възможно най-бързото внедряване на практически и икономически атрактивни научни резултати. Това важи както за продуктите на компанията, така и за съвместно разработваните с клиента продукти.

BEWITAL Аgri разполага със собствена лаборатория и има възможност да тества продуктите на практика, преди да ги пусне на пазара.

За повече информация относно компанията и нейните продукти, посетете сайта www.bewital-agri.de/en.