ГВ Агри

GVagri LogoФирма ГВ Агри е специализирана в проектирането и изграждането на животновъдни обекти и зоотехнически центрове. До момента имаме изградени няколко десетки цялостни решения (обори и доилни инсталации) за млечни ферми от 70 до 2500 крави. Тези решения включват всички групи животни: обори за дойни крави, обори за сухостойни и подрастващи животни, комплексни решения за торовата маса от скреперни системи до съхранение и сепарация в лагуни, както и изграждане на биогазови инсталации.

Доилните инсталации са интегрирани в цялостното решение на фермата, като в тях се набляга върху иновациите и технологичните новости. ГВ Агри е ексклузивен партньор на израелската фирма АФИМИЛК – безспорният лидер в изграждането на системите за управление на млечни стада.

Екипът на нашите партньори от италианските фирми Рота Гуидо и ТДМ включват най-големите инженерингови и проектантски отдели в Европа, които адаптират всяко решение спрямо изискванията на конкретния фермер. Ето защо, едно от предимствата на нашия подход е фактът, че никога не предлагаме готови шаблонни решения, каквато е практиката на повечето конкурентни фирми в сектора.

За повече информация посетете www.gvagri.eu .

 

 

Допълнителна информация за продуктите и услугите, предлагани от ГВ Агри

Adobe PDF file icon 32x32  Каталог на продуктите и услугите, предлагани от ГВ Агри