Vitfoss/Vilofoss

Logo Vitfoss VILOFOSSVitfoss/Vilofoss е световен лидер в производството на висококачествени витаминно-минерални храни с пазарен дял в над 60 страни по целия свят. В допълнение към разнообразните витаминни и минерални съединения компанията предлага широка гама от допълнителни продукти като млекозаместители за крави и прасета, ветеринарни продукти, продукти за дезинфекция и други уникални специализирани продукти за нуждите на животновъдството.

Опитът и знанията са натрупани в продължение на повече от 80 години работа. Обучени специалисти работят ежедневно за оптимизиране и подобряване на храненето и здравето на животните и тяхната продуктивност. Дейността на компанията обхваща изследвания, разработки, производство, технически консултации, продажби и маркетинг.

Vitfoss разполага с модерни производствени мощности, при които контролът на качеството и гъвкавостта са ключови концепции за запазване на позицията на фирмата като лидер на пазара.

Vitfoss/Vilofoss е част от DLG Group (Dansk Landbrugs Grovvareselskab). Холдингът е една от трите най-големи компании на европейския пазар за витамини и минерали със своите 14 фабрики, разположени в 6 страни в Европа и 7 фабрики на територията на Китай. Холдингът има над 500 служители, включително голям брой висококвалифицирани специалисти по отделните животински видове, които провеждат научни изследвания, разработки, производство, хранителни консултации, маркетинг и продажби на многобройните продукти.

Продуктовата гама включва наложени марки като Vitfoss в Дания, Calcialiment във Франция, Deutsche Vilomix в Германия и FoderMix в Швеция.

Три основни ценности са ключови за Vitfoss:

   • Доверие, поемане на отговорност и стремеж на компанията да се превърне във верен съветник и партньор за своите клиенти.
   • Създаване на стойност – като се помага на собственици, клиенти, служители и бизнес партньори на компанията да растат и да се развиват, като създават (добавят) нова стойност.
   • Амбициозност и смелост – Vitfoss/Vilofoss взима смели решения и си поставя амбициозни цели от името на успеха на своите клиенти.

За повече информация, посетете сайта на фирмата на www.vitfoss.com.