Zinpro

logo ZinproНад 45 години корпорация Zinpro е лидер и пионер в изследванията и разработката на органични минерали за отглеждането на здрави и жизнеспособни животни.

Zinpro е златният стандарт в производството на патентовани органични минерали. Това са ЕДИНСТВЕНИТЕ ДОКАЗАНО РАБОТЕЩИ продукти в тази категория, за чиято ефективност свидетелстват стотиците милиони животни, чието минерално хранене се основава именно на продуктите на Zinpro.

Мисията на Zinpro е да осигури здравословен, качествен и пълноценен живот на Вашите животни чрез своите отдадени служители, следящи всички тенденции и новости в областта, чрез ПОЧТЕНОСТ И ЛОЯЛНОСТ, устойчивост и отлично качество на продуктите. Фокусът е върху новите технологии, строгите научни изследвания и оптимизирането на процесите, което подобрява здравето и продуктивността на животните. Това допринася за увеличаването на производството на храни, като в същото време намалява нуждите от природни ресурси на планетата. Zinpro е активно ангажирана благосъстоянието и защитата на планетата за бъдещите поколения.

Изследванията на Zinpro са валидирани и доказани в индустрията. Компанията е провела повече партньорски изследвания, отколкото всяка друга минерална компания. За разлика от останалите конкурентни компании Zinpro провежда изследвания на голям брой животни, повтаря многократно опитите, за да се проверят резултатите като не провеждат проучването само в лаборатория, а изследват ефикасността на самите животните.

За повече информация, посетете сайта на компанията www.zinpro.com.